Foodblogevent november 2013: Arabia!

Wauw! Doe je voor het eerst mee met het foodblogevent en dan win je ook nog! Oké, er waren niet zo heel veel inzendingen maar toch. En ik vond het zo’n leuk onderwerp ook want ik ben gek op kruiden. Maar ik ben ook gek op alles wat met eten te maken heeft uit de landen rond de Middellandse zee waar vaak gebruik wordt gemaakt van eenvoudige maar heerlijk geurige ingrediënten. De laatste maanden vooral ben ik helemaal into de Turkse en Arabische keuken. Ik heb een hele stapel kookboeken van de bibliotheek naast me liggen en speur regelmatig internet af naar fijne recepten, liefst in het Nederlands want de taal ben ik helaas niet machtig. En zo kwam ik op de foodblog van Eslem terecht, gedurende de afgelopen maand heb ik al regelmatig iets van haar blog gekookt en terwijl ik net haar nieuwste blog aan het lezen was dacht ik, waarom ook niet?

Het thema voor het foodblogevent van november is dan ook; De Turkse en Arabische keuken!Zo doe je mee:

 • Maak  een gerecht uit de Turkse of Arabische keuken. Dat mag een hoofdgerecht zijn, een meze maar natuurlijk staan deze keukens ook bekend om hun zoete koekjes en andere baksels. Dat mag dus ook!
 • Zet het recept op jouw blog en zet erbij dat je meedoet met het Foodblogevent november 2013 en link daarbij naar het artikel op mijn site en laat daar een berichtje achter onder deze met de link naar je recept.
 • Ook zonder foodblog of website kun je meedoen. Mail je recept en een foto naar webstekkie @ gmail.com (maar dan zonder spatie voor en na het @)
 • Laat iedereen via Twitter (#foodblogevent) en Facebook weten dat je meedoet aan het Foodblogevent. 
 • Je kunt je recept insturen tot en met vrijdag 29 november. In dat weekend zal ik de winnaar bekend maken via NeptunesKitchen, Facebook en de blog hetfoodblogevent. Daar vind je alle thema’s en inzendingen van het Foodblogevent terug.


  Ik hoop dat er heel veel inspirerende gerechten langs komen. Veel plezier!

  Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

  11 Responses to Foodblogevent november 2013: Arabia!

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  BlogSociety
  Topblogs Topblogs