Foodblog Event november 2013; Roundup en winnaar

De maand november is alweer bijna voorbij en daarmee is ook het Foodblog Event november ten einde gekomen. Net als vorige maand hadden we niet zo heel veel inzendingen maar het waren allemaal wel hele fijne inzendingen. Zo fijn zelfs dat twee ervan de afgelopen week hier al op het menu hebben gestaan.

Allereerst de inzending van Judith van My Food Blog. Zij maakte een Midden Oosterse salade met zoete aardappel. Een van de inzendingen die ik meteen geprobeerd heb want heel toevallig had ik net zoete aardappelen gekocht en was ik even helemaal clueless. Een aanrader!

Van Marleen van Es van Eten uit de Volkstuin kreeg ik een Wortel Pastinaaksoep met limoen en Ras el Hanout gestuurd. Nu ben ik gek van Ras el Hanout maar ik had het nog nooit in een soep geprobeerd. Reden te meer om dit soepje ook op de planning te zetten voor komende maand.

Julia van Puur Julia maakte een stoof van kip, pruimen en thee ui de tajine. Ik had nog gedroogde pruimen in huis dus deze besloot ik meteen te maken. Niet alleen ik zelf vond de stoof heerlijk maar ook de kindjes hebben lekker zitten smullen.

Gereon van Gereons keuken thuis maakte een Libanese Kibbeh als gehaktschotel, een combinatie van twee soorten gehakt met noten. Lijkt me heerlijk.

Kortom, allemaal inzendingen die ik een keer ga maken of al een keer gemaakt heb en wat mij betreft allemaal winnaars alleen al omdat ze de moeite genomen hebben iets in te sturen omtrent mijn thema. Maar het blijft een wedstrijd dus er kan maar eentje winnen.

Voor de maand december geef ik het Foodblog Event stokje over aan……. Julia. Haar stoof was een combinatie van zoet, hartig en warm. Heerlijk. Dank je wel voor je fijne recept. Julia, gefeliciteerd en heel veel succes met je Foodblog Event van december. Ik ben benieuwd naar je thema.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One Response to Foodblog Event november 2013; Roundup en winnaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

BlogSociety
Topblogs Topblogs